fbpx
Gyakran ismételt kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mire van szükségem ahhoz, hogy részt vehessek a kihívásban?
számítógépre, táblagépre vagy mobiltelefonra (bármelyikről használható )
egy facebook profil a zárt csoporthoz (nem kötelező)
Skype profil az egyéni konzultációhoz (választott csomagtól függően, nem kötelező)
csúszásmentes jóga matracra
kényelmes ruhára
vékony plédre a relaxációhoz és néhány gyakorlathoz

Mi az, hogy GERINCJÓGA és mire jó?
A Gerincjóga a jóga ősi gyakorlataiból azokat alkalmazza, amelyek kifejezetten hasznosak a modern korban élő, rengeteg ülőmunkát végző derék-, nyak- és hátfájós ember számára.  A Gerincjóga célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos gyakorlatsorokkal.
A Gerincjóga felvállaltan szűkíti le a hatha jóga gyakorlatait azzal a céllal, hogy még azok is végezhessék, akik esetleg utoljára az iskolában, testnevelés órán mozogtak vagy jelentős túlsúllyal küzdenek.
Egyszerűsége ellenére azonban nagyon hatékonyan mozgatja át az egész testet tetőtől talpig.
Gyakorlása ajánlott már teljesen kezdő szinttől, de napi szintű használatával a haladó gyakorlók is átmozgathatják testüket, csökkenthetik a stresszt.

Lehet jógázni gerincsérvvel?
Javasoljuk, ha bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, előtte konzultálj orvossal és csak szakorvos beleegyezésével jógázz.  A Gerincjóga elsősorban egy PREVENTÍV mozgásforma, a már kialakult elváltozásokat szakorvos illetve gyógytornász segítségével kell kezelni.

Kipróbálhatom, hogy nekem való-e az 1PERCJÓGA GERINCJÓGA KIHÍVÁS?
Fizess elő az 1PERCJÓGA Gerincjóga kihívásra, és ha nem vagy vele teljesen elégedett, akkor csak jelezd a program utolsó napjáig, és visszafizetjük az árát- így Te akár ingyen tesztelheted 7 napon át a rendszert.

Mi történik, ha nem vagyok elégedett?
100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ha Te nem azt kapod, amit szerettél volna, akkor csak jelezd, és mi nem kérünk magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönjük, hogy adtál az 1 perc jógának egy esélyt, visszatérítjük az árát, és barátokként válunk el!

Milyen “szabályokat” kell betartanom a kihívás alatt?
A jóga elsődleges szerepe a megelőzés, a már kialakult betegség kezelése, gyógyítása orvosi felügyeletet kíván.  Ugyanazok a gyakorlatok, melyek az izmok és az idegrendszer egészséges működését segítik, nem feltétlenül javasoltak már kialakult betegség esetén, az egy teljesen más kezelést igényel. Így már meglévő panaszok esetén a gyakorlatok elvégzése előtt kérjük, hogy konzultálj orvosoddal.
Menstruáció ideje alatt nem ajánlottak a fordított testhelyzetek és az erős csavarások.

Terhesség 12. hétig nem javasoljuk az intenzív mozgást vagy az olyan tevékenységeket, amikor az alhasi nyomás nő. A 12. hét után kifejezetten kismamáknak ajánlott mozgásforma javasolt az oktatóval konzultálva.

Jóga gyakorlása közben mindig figyelem és követem a testem jelzéseit.

A kihíváson teljes egészében a saját felelősségemre veszek részt, és követem az oktató utasításait. Tudomásul veszem, hogy fennálló egészségügyi probléma esetén csak szakorvosi javaslatra és/vagy a szakorvos engedélye esetén veszek részt a kihívásban.

Mikor kell elvégezni a feladatokat?
A napi videót korán reggel küldjük, hogy a nap folyamán bármikor elvégezhesd.
Javasoljuk azonban, hogy határozz meg magadnak egy pontos időpontot, amihez tudod tartani magad. További részletekért töltsd le az INGYENES e-book-ot

Hol találhatók a videók?
A videók egy zárt weboldalon találhatók, ahova csak a résztvevők léphetnek be jelszóval.
A videók megnézéséhez Internet kapcsolatra van szükség. Okostelefonról, számítógépről, táblagépről, bárhonnan megnézhetők. 

Milyenek lesznek a videók, belenézhetek?
Ezen az oldalon találsz minta videókat, ilyenekre számíts.

Mennyi ideig nézhetem meg videókat?
A videókat a kihívás ideje alatt 4 héten keresztül tudod megnézni. A letölthető bónuszokat ajándékba adjuk.

Mi történik, ha egy nap nem tudom elvégezni a feladatokat?
Semmi, pótolhatod másnap. De az 1 perc olyan kevés, hogy kizárt, hogy nem fog sikerülni!

Ha kérdésem van a gyakorlatokkal kapcsolatban, kihez fordulhatok?
A program alatt a zárt Facebook csoportban bármikor kérdezheted a többieket, vagy a program vezetőjét is. (A Facebook csoportban részt venni nem kötelező). Ha személyes kérdésed van, a program vezetőjét e-mailben is megkeresheted. Választott csomagtól függően Skype-os konzultációt is kérhetsz.