fbpx
Általános Szerződési Feltételek

Jognyilatkozat

FELHASZNÁLÓ HOZZÁJÁRULÁSAI: A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, CloudFactory Kft. (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és nézi, melyet kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen az üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. 

Az 1percjóga programjaira való jelentkezéssel a gyakorló tudomásul veszem, hogy: a jóga elsődleges szerepe a megelőzés, a már kialakult betegség kezelése, gyógyítása orvosi felügyeletet kíván.  Ugyanazok a gyakorlatok, melyek az izmok és az idegrendszer egészséges működését segítik, nem feltétlenül javasoltak már kialakult betegség esetén, az egy teljesen más kezelést igényel. Így már meglévő panaszok esetén a gyakorlatok elvégzése előtt kérjük, hogy konzultálj orvosoddal. Menstruáció ideje alatt nem ajánlottak a fordított testhelyzetek és az erős csavarások. Terhesség 12. hétig nem javasoljuk az intenzív mozgást vagy az olyan tevékenységeket, amikor az alhasi nyomás nő. A 12. hét után kifejezetten kismamáknak ajánlott mozgásforma javasolt az oktatóval konzultálva. Jóga gyakorlása közben mindig figyelem és követem a testem jelzéseit. A kihíváson teljes egészében a saját felelősségemre veszek részt, és követem az oktató utasításait. Tudomásul veszem, hogy fennálló egészségügyi probléma esetén csak szakorvosi javaslatra és/vagy a szakorvos engedélye esetén veszek részt a kihívásban.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy - mindenkor betartva az egyenlő bánásmódra vonatkozó jogi előírásokat - üzleti, versenytilalmi, pénzügyi vagy más bizalmi ill. konkurenciavédelmi okból ne nyújtson szolgáltatást egyes érdeklődőknek. Ebben az esetben erről tájékoztatja a megrendelőt. Így előfordulhat, hogy a honlaplátogató nem tud megrendelni terméket, szolgáltatást vagy tanfolyamot a Szolgáltatótól. Ilyen esetben a Szolgáltató vagy nem küld díjbekérőt a megrendelés után, vagy az automatikusan kiküldött díjbekérő alapján esetleg már befizetett szolgáltatási díjat a Szolgáltató visszautalja a vevő részére. Köszönjük ennek megértését és tudomásulvételét!

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT: Amennyiben weblapunk tartalmát, illetve a Szolgáltató által készített egyéb hang, írásos vagy videó anyagokat harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft , azaz napi kettőszázezer magyar Forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2017. (CloudFactory Kft.  oldaltulajdonos) A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

ÜZEMELTETŐ ÉS JOGTULAJDONOS:  Jelen weboldal oldal üzemeltetője CloudFactory Kft. Postacím: 8900 Zalaegerszeg, Béke-ligeti u. 1. Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A www.1percjoga.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok, (publikálásra való időpont nélkül) a letölthető anyagok, hanganyagok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a CloudFactory Kft. tulajdonát képezik.

A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, illetve eltorzítása, megcsonkítása tilos, ideértve, de nem kizárólag, a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (CloudFactory Kft.) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve és a forrás (www.1percjoga.hu) kötelezően megjelenítendő, és csak a szerző által engedélyezett tartalom-részlet használható fel, kizárólag az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben.

KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT: A forrás és a szerzőség megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft másolt, felhasznált oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokiratnak minősül.

Feliratkozási feltételek, azok elfogadása, és az üzemeltető jogai

A www.1percjoga.hu oldalán történő, hírlevélre való feliratkozás és bárminemű ingyenes anyag letöltése a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. Az üzemeltető az NAIH-hoz bejelentett adatkezelő. Az ezekre való feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím személyes e-mailcím, amelyet kifejezetten azért adott meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szerzőtől.

A feliratkozással a felhasználó előzetes hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a weboldalt üzemeltető CloudFactory Kft-től elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a CloudFactory Kft-nek és alkalmanként a hasznos információk mellett további, akár más üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak. Az üzemeltető a leiratkozást minden értesítőjében biztosítja.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal vagy a konkurens piaci szolgáltató részéről történő feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk az “1 perc jóga”hírlevél olvasóinak köréből. Ezen döntés jogát az üzemeltető fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a felhasználó ennek ismeretében jelentkezik az adatbázisba.

Adatkezelés, adattárolás, biztonsági másolat

A feliratkozás önkéntesen történik.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan, a jogszabályoknak megfelelően kizárólag üzleti célhoz kötötten kezeljük, harmadik személynek a fentiekben említett információs kapcsolatok biztosításán kívül semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. A Leiratkozás gomb megnyomásával a felhasználó az adott témába tartozó tartalomról iratkozik le, és ezáltal e-mail címe aktívból inaktív státuszba kerül az adatbázisban. Az adatmódosítás vagy az adatbázisból való végleges és teljes törlési igény a felhasználó által kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő igény jelzésével.

Tudomásul veszem, hogy a(z) CloudFactory Kft. (8900 Zalaegerszeg, Béke-ligeti u. 1.) adatkezelő által a(z) 1percjoga.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A feliratkozáskor bekért, az NAIH-joz bejelentett kezelt adatok köre: vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, telefonszám, számlázási címe, mindig az adat jogosultja általi megadás útján.

Adatkezelési számunk: folyamatban. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetenként üzleti partnereink hirdetéseinek küldésére használjuk, a jogosult által adott adatokat nem ellenőrizzük. A feliratkozó által önként megadott adatokat számítástechnikai és hírlevélküldő eszközeinken és szoftvereinket tároljuk, azokról (kizárólag a műszaki szükségszerűség miatt esetenként) biztonsági másolatokat képezünk és tárolunk.

Referencia vélemények, vásárlói ajánlások

A CloudFactory Kft. részére, a termékekkel, előadásokkal, workshopokkal és tanfolyamokkal kapcsolatos referencia vélemények megadása önkéntes. A referenciát adó személy hozzájárul ahhoz, hogy személyes véleménye, a személyes adatainak feltűntetésével, azaz teljes nevével megjelenjen a CloudFactory Kft. és Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó érdekeltségi köreibe tartozó, a referencia tekintetében releváns weboldalakon, hírlevelekben, online és offline kampányokban, termékeken és marketing szóróanyagokon. A referenciát a CloudFactory Kft. és Balatoni-Huber Vera  korlátozás nélkül jogosult használni, a weboldalain, hírleveleiben, fizikai termékein, valamit online és offline szóróanyagain. A referencia vélemény visszavonása esetén a szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a vállalkozás nevének és webcímének eltávolításával, valamint a teljes név helyett monogram feltűntetésével.

Termék és szolgáltatás megrendelési feltételek, meghiúsulási kötbér

’MEGRENDELÉS'-GOMB , ’PROFORMA’ SZÁMLA:  a CloudFactory Kft. által  üzemeltetett weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a visszaigazoló levélben található proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért, megrendelt de, ki nem fizetett jelentkezések esetén pedig 100% kötbért számolunk fel, amely megegyezik a mindenkori képzés, szolgáltatás jelentkezési díjával, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni. A végszámlát a termék árának beérkezését követően személyesen adjuk át.  Amennyiben a megrendelt termék, szolgáltatás, tanfolyam, workshop ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, vagy készpénzben, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük és elektronikus úton küldjük a meghiúsulási kötbér számláját a jelen kikötés alapján, melyre a megrendelés során is felhívtuk a megrendelő figyelmét az online értékesítési eljárásban. Kintlévőségeink behajtását dr. Wolf László ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén. 

MEGRENDELÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉS: A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termékek és szolgáltatások gyártója, fejlesztője a CloudFactory Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak. Ezen döntés jogát az üzemeltető fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a felhasználó ennek ismeretében jelentkezik az adatbázisba.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS- KÖTBÉR: A megrendelhető termékek és szolgáltatások is szerzői jogvédelem alatt állnak. A jogtulajdonos szerző CloudFactory Kft..  A termékekről, szolgáltatásokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre. Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori árának 200 (kettőszáz) szorosát tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak, első írásbeli felszólításra, az abban foglalt 3 vagy legfeljebb 8 napos határidőn belül.

Jelentkezés a képzésekre, meghiúsulási (lemondási) kötbér

JELENTKEZÉS, ’PROFORMA’ SZÁMLA, VÉGSZÁMLA: A képzésekre történő jelentkezés beérkezése után a regisztráció sikerességéről visszaigazoló e-mailt küldünk, amelynek végén megtalálható a díjbekérő "proforma számla". A proforma számlán szereplő összeget a jelentkező köteles a fizetési határidőn belül kiegyenlíteni. A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően személyesen adjuk át. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük, és postára adjuk a meghiúsulási kötbér számlát. Kintlévőségeink behajtását dr. Wolf László ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén, amely eljárást a CloudFactory Kft. a tartozás keletkezését követő 8 napon belül átad az ügyvédnek.

Amennyiben 24 órán belül nem érkezik meg a jelentkezést visszaigazoló e-mail, célszerű felvenni ügyfélszolgálati munkatársunkkal a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díj tartalmazza a képzésre történő belépést, részvételt.  A résztvevő jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait a CloudFactory Kft. tárolja és további információkat küldjön számára. 

KÉSEDELMES FIZETÉS, ADMINISZTRÁCIÓS DÍJ: A képzésekre való bejutás és a részvétel csak a határidőre teljesített befizetések esetén lehetséges.nnA befizetett képzések részvételi díjait nem áll módunkban visszatéríteni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK 0-4 NAPON BELÜL, vagy LEMONDÁS NÉLKÜLI MULASZTÁS: 

A Megrendelő egy következő programon csak a meghirdetett részvételi díj 100%-ának befizetése után vehet részt, és az általa a lemondott képzésre befizetett részvételi díj visszatérítésére vagy továbbvitelére nincs lehetőség.

SZERVEZŐ MULASZTÁSA: Amennyiben a meghirdetett program a Szervező, a CloudFactory Kft. lemondása miatt hiúsul meg, akkor részvételi díj 100%-át visszautaljuk a befizető bankszámlájára.